ARLU

Åbning af døre

Om

ARLU er producenten bag varemærkerne argenta® til indvendige løsninger og rob® til udvendige løsninger. De er eksperter i beslag for skydedøre af alle slags.

Produkter

I over 100 år har argenta® med sit slanke design været et førende mærke inden for dørbeslag, men nu er det hovedsageligt synonymt med usynlige dørsystemer. Minimalistisk arkitektur er baseret på slanke linjer og en ‘back-to-basics’ mentalitet. Med hensyn til indvendige døre resulterer det i integrerede dørbeslag og usynligt integrerede teknikker til dørkarme og fodpaneler. Alt dette til hængslede, skyde- og drejedøre.

Rob® har været et banebrydende mærke inden for holdbart udendørs hardware i mere end 80 år. Fokus er stadig på at tilbyde et komplet udvalg af teknologier til ubesværet at åbne og lukke døre og skodder i alle former og størrelser. Uanset om de glider, foldes eller vipper, starter fejlfri bevægelse med pålideligt hardware. På grund af deres design og iøjnefaldende integration giver rob®-produkter den ideelle kombination af brugervenlighed og et fejlfrit look.

Info

Hjemmeside

Produkter

  • Dørbeslag