FritsJurgens

Drøm større – med mindre hængsler

Om

Historien om FritsJurgens begynder i 1930’erne med Hr. Frits Jurgens, en mester i teknisk perfektion og ansvarlig for alle håndværkerne på Hollands største værft. Hans filosofi var enkel: “Et perfekt design er innovativt, funktionelt, smukt og brugbart.”

Som tredje generation af hans arv er FritsJurgens stolte over, at hans tro på den tidløse skønhed af skjult perfektion stadig er kernen i alt, hvad de gør. De dedikeret til at skabe usædvanlige pivotdørsløsninger af højeste kvalitet med passion for detaljer. Systemerne er diskret indlejret i døren og tilbyder uendelige designmuligheder for den ultimative døroplevelse.

FritsJurgens drejehængsler gennem tiden har bevaret det tidløse design, men de er også blevet påvirket af udviklingen og erkendelsen af, at evolution er nødvendig for at garantere det bedst mulige produkt.

FritsJurgens drives af passion for evolution og har en vision for fremtiden, hvor arkitekter og designere kan skabe deres egen udvikling ved at omdanne en statisk dør til en, der bevæger sig. De ønsker at give mulighed for at se verden fra et nyt perspektiv og sammen forme den.

FritsJurgens’ hovedkontor er beliggende i Kolham, Holland, hvor hvert system udvikles, produceres og grundigt testes, før det sendes ud i verden. de samarbejder med et netværk af high-end forhandlere og partnere, der opfylder vores strenge krav til kvalitet, service og kundeorientering. Velkommen til en verden af tidløst dørdesign med FritsJurgens.

Produkter

Drejedørsbeslag fra FritsJurgens er skjult inde i døren. Beslaget kan overstige en dørs almindelige funktion. De usynlige drejehængsler fra FritsJurgens giver mulighed for minimale mellemrum omkring døren og gør det muligt at designe din dør på mange forskellige måder.

Hvert drejehængsel fra FritsJurgens er skjult i døren og kan installeres i nye og eksisterende situationer, selv når der er gulvvarme. Næsten enhver form for materiale er velegnet til svingdøre, monteret med FritsJurgens drejehængsler.

FritsJurgens drejehængsler kan bære døre fra 20 til 500 kg. Det betyder, at døren kan laves af næsten alle typer materiale. Ofte bruges træ, metal, glas og plast, men tunge materialer som marmor er også muligheder. Om nødvendigt kan dørene gøres lydtætte eller endda brandsikre.

Afhængig af dørens placering og valg af system kan en drejedør have flere funktioner. En drejelig yderdør med dørkarme fungerer som en almindelig dørtype, mens en indvendig drejedør også kan bruges som bevægelig væg. Rum kan lukkes af eller åbnes nemt, mens pivotdøren er et designelement på samme tid.

Den rammeløse karakter af en drejedør, understøttet af FritsJurgens’ usynlige drejehængsler, kan bruges til at skabe et rent design eller endda skjule passagen. Dørhåndtag, låsebolte og låseplader kan alle udelades. Dørens design bliver på den måde fremtrædende.

Info

Hjemmeside

Produkter

  • Drejedørsbeslag
  • Drejehængsler