Renson

Creating healthy spaces

Om

Med mere end 110 års erfaring har RENSON® altid været en kilde til innovative løsninger inden for bygningskonstruktion. Med over 60 års ekspertise inden for aluminium og mere end 40 års erfaring inden for ventilation har RENSON® opbygget en betydelig teknisk ekspertise, der er blevet videreført fra generation til generation.

Som en moderne virksomhed forbliver RENSON® dedikeret til løbende udvikling og produktion af kommercielle og boligmæssige naturlige luftventilationsprodukter. Disse produkter ikke alene har en positiv miljøpåvirkning, men de leverer også høj kvalitet i frisk luftforsyning med minimale driftsomkostninger og reduceret ydre støj. RENSON® hovedkvarteret er udviklet med fokus på energieffektivitet og sundhed i bygninger, og virksomheden stræber efter at definere ventilation for dette årtusind.

RENSON® skaber innovative koncepter og produkter, der kombinerer lavt energiforbrug og respekt for design for at sikre et sundt og komfortabelt internt klima. Udover funktionalitet prioriterer RENSON® også den æstetiske værdi af hver bygning, og deres ventilations- og solbeskyttelsessystemer kan integreres næsten usynligt. Terrasseoverdækninger og aluminiumsprofiler til facadebeklædning fra RENSON® tilfører merværdi til arkitekturen.

Opdag, hvordan RENSON®-produkter kan optimere komfortoplevelsen inden for moderne design og bidrage til skabelsen af sunde rum.

RENSON® er specialiseret inden for ventilation, solafskærmning og overdækninger og har siden 1909 udviklet produkter med fokus på at skabe et sundt og komfortabelt livs- og arbejdsmiljø. Med et dedikeret team på over 1000 ansatte er RENSON® i dag markedsledende, både når det gælder produktprogrammet og forskning og udvikling. Virksomheden prioriterer energieffektivitet, brugen af vedvarende energi og minimalt vedligehold af deres produkter.

Hvorfor vælge RENSON®? Vores ventilation, solafskærmning og udendørs løsninger skaber et behageligt og sikkert arbejds- og boligmiljø. Vi tager altid hensyn til komfort, energieffektivitet, akustik og design, når vi udvikler vores innovative og alsidige løsninger.

Produkter

Vinduesventiler. Behovet for at ventilere eksisterer i såvel ældre som nye bygninger.

Det er langt fra nok at åbne vinduet i 5 minutter for at få skiftet luften og der findes tilmed flere typer vinduer der slet ikke kan åbnes. Derfor er det optimalt at tænke i vinduesventiler og vi er specialister på området for naturlig ventilation. RENSON® Invisivent er den mest diskrete selvregulerende vinduesventil der findes på markedet til placering oven på karmen. RENSON® THM-90 er det foretrukne valg af ventil til isætning ovenpå- eller under glasset.

Facadefinish med Linius og Linarte Facadesystem:

Giver et unikt Resultat RENSONS facadesystem garanterer et både smukt og funktionelt resultat, der skaber et markant vandret eller lodret fokus og giver bygningen en elegant og ensartet fremtoning. Det unikke ved facadebeklædning er, at det ikke kun begrænser sig til facader – det kan også monteres indvendigt og på døre, vinduer og porte, hvilket tilfører et ekstra lag af stil til hele bygningens arkitektur.

Ventilationsløsninger bl.a. ventilationsriste der holder en bygning funktionsdygtig og sund. De sikrer, at frisk luft trækkes ind udefra, og forurenet eller overophedet indendørsluft ledes ud. Samt Facadelameller, som fås som en skræddersyet kvalitetsløsning til dit projekt, uanset om formålet er at begrænse indsyn eller dæmpe støj.

Udvendig solafskærmning med RENSONs fixscreen

Garanteret komfort uanset årstid. Kontrolleret lys og varmeindfald via solafskærmning og god ventilation giver et langt bedre og sundere indeklima, med større produktivitet og velvære som resultat.

Ved RENSONs dynamiske solafskærmning kan man kontrollere sin inde temperatur når solen er stærkest i sommerhalvåret og spare energi ved at reducere brugen af afkøling såsom aircondition.

I vinterhalvåret kan solafskærmningen med fordel bruges til at holde på varmen.

Udvendig solafskærmning sænker også energiforbruget. Det giver altså fordele hele vejen rundt for dit arbejds- og boligmiljø
Vores mange produkter og ligeså mange muligheder for montage sikrer en æstetisk og harmonisk installation i henhold til kunders ønske i enhver situation. Motorerne betjenes enkelt over trådløse kontakter, applikationer, fjernbetjeninger eller helt automatiseret med sensorer hvis det ønskes.

RENSONs program og teknologi gør det muligt at afdække de tiltider meget store vinduesarealer. Konstruktionen og kvaliteten gør, at vi kan tilbyde afdækning af op til 22 m2 vertikale eller 30 m2 store horisontale glasarealer – vel og mærke i ét screen.

Info

Hjemmeside

Produkter

  • Vinduesventiler
  • Facadesystem
  • Ventilationsløsninger
  • Solafskærmning
  • Gitre
  • Riste