Simonswerk

Vindues- og dørhængsler

Om

Med hovedsæde i Rheda-Wiedenbrück ved Bielefeld i Tyskland er vi førende indenfor dørhængselsystemer for indvendige døre, projektdøre og facadedøre.

Firmaet blev grundlagt af Hugo Simons i 1889 og vores mangeårige succes er bygget på kvalitet, kombineret med løbende videreudvikling og optimering af produktsortimentetVi tilbyder løsninger til træ-, glas-, pvc- og aluminiumsdøre og med vores skjulte hængselsystem TECTUS bliver “mindre til mere”

Produkter

De er alle forskellige med hensyn til deres dimensioner, karakteristika og udseende, men de har stadig meget til fælles: Hængselsystemer fra SIMONSWERK er førsteklasses kvalitet, holdbare og utroligt attraktive.

De fås i alle varianter, til alle behov. Afhængigt af anvendelsesområdet – kraftige, indvendige eller indgangsdøre – har de fremragende bæreevne, tilbyder specifikke løsninger og ser altid godt ud. Du finder med garanti lige løsningen til dit dørsystem blandt vores højkvalitets knækhængssystemer og teknisk elegante, helt skjulte hængselsystemer. Nedenfor er en oversigt over alle SIMONSWERK produktmærke.
VARIANT er det primære varemærke for hængselsystemer i bolig- og heavy-duty-sektoren, mens TECTUS som et helt skjult hængselsystem er særdeles velegnet til moderne, planrumskonstruktioner. SIKU og BAKA hængselsystemer supplerer produktsortimentet med PVCu og timerindgangsdøre.

Info

Hjemmeside

Produkter

  • Hængselsystemer