Winkhaus

Always precise

Om

Virksomhederne i Winkhaus Gruppen udvikler og producerer systemløsninger af høj kvalitet til vinduer og døre samt moderne adgangskontrol. I hele verden sætter producenter og sikkerhedseksperter, forhandlere, arkitekter, bygherrer og brugere pris på den holdbare og innovative teknik.

Winkhaus overbeviser med innovative produkter og kompetente serviceydelser. Den brugervenlige vinduesteknologi, de komfortable dørlåse og den intelligente adgangskontrol sørger for en høj kvalitet.

I Tyskland er de topmoderne Winkhaus-fabrikker placeret tre steder – ud over hovedkontoret i Telgte har virksomheden produktion i Münster og Meiningen. Endnu en topmoderne vinduesteknologifabrik ligger i Polen (Rydzyna). Med sine internationale datterselskaber er Winkhaus til stede i hele Europa.

Aug. Winkhaus GmbH & Co. KG har siden grundlæggelsen i 1854 været 100 procent ejet af grundlæggerfamilien Winkhaus. Nu om dage leder femte generation et team på over 2.300 medarbejdere.

Produkter

Hos Winkhaus er sikkerhed ikke kun en følelse, men et komplet koncept, som er baseret på vores innovative sikkerhedsdørlåse. Med disse gennemtænkte løsninger koncentrerer vi os om behovene inden for sikkerhedsteknik og kombinerer dem med brugervenlig komfort. Denne omfattende tilgang er grunden til, at teknologier fra Winkhaus sikrer mange døre over hele verden.

Winkhaus satser på effektive mekaniske, automatiske og motoriske løsninger, der giver pålidelig beskyttelse. Vores teknologier er kompatible med mange intelligente systemer fra førende udbydere af adgangskontrol.

Info

Hjemmeside

Produkter

  • Sikkerhedsdørlåse